Kavli: Luotettava kumppani ja tiivis yhteistyö takaavat sujuvan arjen


2020-04-28, brandbuddy


Elintarvikeyhtiö Kavli ja BrandBuddy ovat tehneet monipuolista yhteistyötä jo vuosien ajan, käsittäen erilaisia myymälätoimenpiteitä, projekteja ja apua henkilöstötarpeisiin. Luotettavan kumppanin kanssa arki sujuu mutkattomasti ja projekteja voidaan toteuttaa hyvin nopeallakin aikataululla.

Perinteikäs elintarvikeyhtiö Kavli on tehnyt tiivistä yhteistyötä BrandBuddyn kanssa jo usean vuoden ajan. Kavlin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu kotimaisen Planti-tuotemerkin alla olevat kasviperäiset meijerituotteet sekä muun muassa erilaisia kastikkeita, majoneeseja, sulatejuustoja ja sinappeja. Tuotteet ovat siis vahvasti läsnä kuluttajien arjessa ja päivittäistavarakaupoissa. ”Meillä koko yrityksen markkinointipanostukset on jaettu kolmeen keskeiseen osa-alueeseen, ja myymälämarkkinointi on yksi näistä. Se käsittää esillepanoon liittyvät toimenpiteet ja tapahtumat, kuten konsulenttipäivät, joita olemme järjestäneet useita satoja eri tuotemerkeille” kertoo Key Account Manager Jenny Holmberg Kavlilta. BrandBuddyn ja Kavlin monipuoliseen yhteistyöhön onkin kuulunut keskeisesti menekinedistys ja erilaiset projektit, toisinaan pikaisellakin aikataululla toteutettuna. ”Joskus pitää saada nopeasti uutuuksia myymälöihin ja näissä projekteissa BrandBuddy on myös auttanut. On soiteltu myymälöitä läpi, myyty tuotteita ja kerrottu uutuuksista, jotta kaupoissa ollaan hyvin perillä uusista tuotteista” avaa Holmberg.

”Aloitin itse Kavlilla noin neljä vuotta sitten. Silloin yhteistyö BrandBuddyn kanssa oli jo käynnissä ja se on ollut todella monipuolista. Ensin on aloitettu jostain, siitä kehitetty ja laajennettu yhdessä, haettu meille sopivat toimintatavat ” avaa Holmberg. Mitä paremmin kumppanit tuntevat toisensa sekä yrityksen tuotteet ja tavoitteet, sen sujuvammaksi ja hedelmällisemmäksi yhteinen arki voi muodostua. ”Arjessa työskentely on ollut sujuvaa, BrandBuddylla on sellainen Avaimet käteen –asenne. Kun startataan uusi projekti, voi luottaa, että BrandBuddyn projektipäällikkö ja tiimi hoitavat homman. Aina voi myös soittaa ja kysyä. Asioita ei koskaan tehdä vain yhden mallin mukaan, vaan suunnitellaan juuri meidän lähtökohdista” jatkaa Holmberg.

Apua myös rekrytoinnin tarpeisiin

Myös henkilöstötarpeisiin on löytynyt apua BrandBuddyn kautta. Menekinedistystä toteutetaan yhteistyössä valtakunnallisesti ympäri Suomen. Pääkaupunkiseudulla Kavlia edustaa BrandBuddyn menekinedistäjä, joka työskentelee kokopäiväisesti Kavlin tuotteiden parissa. Myös Pohjois-Suomessa Kavlin tuotteiden parissa työskentelee BrandBuddyn tiimiläinen, joka toteuttaa useamman myyntikiertueen vuodessa. Yhdessä tekeminen onkin muodostunut vuosien varrella jo niin saumattomaksi, että työskennellään kuin yhtenä tiiminä. Holmberg näkee pitkäaikaisessa kumppanuussuhteessa paljon etuja: ”Kun yhteistyötä on tehty pitkään ja tiiviisti, kumppani tuntee meidät niin hyvin, että tietää mitä juuri me tarvitsemme. Suhde ja luottamus on kehittynyt vuosien varrella, keskustelu on avointa ja yhteydenpito helppoa. Melkein tuntuu, kuin olisimme kollegoita! Ja saumaton tiimityö näkyy läpi linjan, myös kentällä”, Holmberg kertoo.

“On tuttu ihminen, jolle voi soittaa, ja hän auttaa aina joustavasti. Se on varmasti yksi syy, miksi on tehty yhteistyötä jo niin pitkään.”

Vaikka Kavlin oma toimistotiimi Suomessa koostuu vain kolmesta henkilöstä, markkinointitoimenpiteiden pyörittäminen sujuu isollakin tuotevalikoimalla jouhevasti tutun, pitkäaikaisen ja luotettavan kumppanin avulla. ”BrandBuddylla etuna on todella laaja palveluvalikoima, joten olemmekin saaneet apua monessa asiassa. Työskentely on ollut helppoa, kun on voinut hoitaa asioita aina yhden tai kahden henkilön kanssa. On tuttu ihminen, jolle voi soittaa, ja hän auttaa aina joustavasti. Se on varmasti yksi syy, miksi on tehty yhteistyötä jo niin pitkään. On myös ollut kiva huomata, että vaikka BrandBuddylla yhteyshenkilö vaihtuisi, kaikilla on samanlainen mindset ja työ on siis myös tasalaatuista” summaa Holmberg.

Jenny Holmberg on Kavli Oy:n Key Account Manager