Tavoita yli 10 000 hyvinvoinnista kiinnostunutta kuluttajaa! Tule Midnight Run -kumppaniksi!


2019-12-12, brandbuddy


Midnight Run on trendikäs juoksutapahtuma, joka juostaan 29.8.2020 Helsingin ydinkeskustassa. Tapahtuma kokoaa yhteen valtavan määrän urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita, mahdollistaen brändillesi poikkeuksellisen tehokkaan tavan tavoittaa tämän aktiivisen kohderyhmän.

Midnight Run 2020

Midnight Run -kumppanin etuja muun muassa:

  • kasvattaa brändinne tunnettuutta hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja liikkumisen ilon kautta
  • tavoittaa näyttävällä promoteltalla Senaatintorilla runsaat 10 000 ostovoimaista, hyvinvoinnista ja urheilusta kiinnostunutta kuluttajaa
  • tapahtuman lisäksi monikanavainen kumppaninäkyvyys: digissä, 40 000 tilaajan uutiskirjeessä ja painomateriaaleissa
  • mahdollisuus tuotejakeluun kaikille juoksijoille jaettavassa tuotepussissa (noin 8 500 juoksijaa)
  • yritysteltta henkilöstölle tai sidosryhmille

Midnight Run -juoksumatkaksi voi valita joko 5 km tai 10 km, Senaatintorin toimiessa tapahtuman startti- ja maalialueena. Vuonna 2020 tapahtumaan odotetaan jopa 8 500 juoksijaa. Muuta yleisöä nauttimassa tunnelmasta ja elämyksistä arvioidaan Senaatintorilla olevan noin 2 000 henkeä. Pimeä kaupunki takaa ainutlaatuisen juoksukokemuksen, radan varrella olevat ohjelmapisteet valoineen ja musiikkeineen sekä juoksijoiden kesken vallitseva rento ilmapiiri luovat erityislaatuisen ja juuri Midnight Runiin liitettävän yhteisöllisen tunnelman. Midnight Run on erinomainen tapahtuma saada brändisi upeasti ja monipuolisesti esille. Voit valita brändillesi sopivan kumppanuuspaketin ja räätälöimme juuri tarpeisiinne sopivan oman kokonaisuuden!

Tule mukaan ja koe ainutlaatuinen Midnight Run!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tapahtumamyynti / markkinointi:

Mia Hudd

mia@brandbuddygroup.com
Puh. 050 373 6469

Ninni Dahlberg

ninni@brandbuddygroup.com
Puh. 0400 731 166