Tähtipelaaja laittaa kaikkensa peliin


2019-06-10, brandbuddy


BrandBuddyn voitokas pr- ja promootiojoukkue tunnetaan tinkimättömästä työmoraalistaan ja poikkeuksellisen vahvasta tiimihengestään. Ketkä ovat siis säkenöivät ammattilaisemme, jotka saavat niin mystery shopping -, menekinedistämis- kuin myyntikentän sähköistymään? Ja voisitko kenties Sinä olla seuraava tähtipelaajamme?

Inka Remes, projektipäällikkö
Paikka Team BrandBuddyssa: futispallo

Inkaa on palloteltu kentällä niin liikkuvissa promootioissa, konsulenttipäivillä, myymälöissä kuin messuilla. Monipuolisella taustalla rikastettu projektipäällikkö siis todella tietää, mistä puhuu – ja mitä nykyisessä työssään koordinoi. Työpäivät ovat edelleen sinkoilua pitkin laajaa kenttää, mutta Inka tunnetaankin hyvästä paineensietokyvystään, jonka avulla jokainen tehtävä saadaan aina maaliin asti. Joukkueen eloisa ilopilleri on aito ikiliikkuja!

Satu Viljanto, projektipäällikkö
Paikka Team BrandBuddyssa: pakki

Maltillinen ja tarkka Satu huolehtii, että muulla joukkueella on keskittymisrauha omaan työhönsä ja että kokonaisuus toimii kuitenkin yhteen. Hänet tunnetaan tunnollisesta työstään niin mystery shoppingin, myynnin kuin menekinedistämisen vaativissakin paikoissa. Hyvän ihmistuntemuksensa ansiosta hän loistaa myös rekrytoinneissa ja tarkkaavaisena pysyy esimerkillisesti kärryillä kokonaiskuviosta.

Sanna Hulkkonen, asiakkuuspäällikkö
Paikka Team BrandBuddyssa: keskikenttä

Kokeneella pitkän linjan pelaajalla on projektinjohdolliset taidot niin ikään mystery shoppingin, myynnin kuin menekinedistämisen puolella. Henkilöstö- ja raportointiasiat kuuluvat tämän taidokkaan keskikenttäpelaajan monipuoliseen toimenkuvaan. Sannassa on sekä tehoa, logiikkaa että järjestelmällisyyttä, johon koko joukkue voi luottaa.

Aaminah Hietala, projektiassistentti
Paikka Team BrandBuddyssa: keskikenttä

Iloinen energia vakuuttaa nopeassa ja monipuolisessa keskikentän pelaajassa, joka toimii laajalla alueella ja siellä, missä kulloinkin tarvitaan. Aaminah avasikin pelin ensin avustamalla, jonka jälkeen hänet on nähty kentällä aina yhä uusissa haasteissa. Positiivinen ja avoin asenne näkyy nopeana oppimisena ja iloisesti uudet tilanteet kohtaamalla!

Jessica Enström, projektipäällikkö
Paikka Team BrandBuddyssa: maalivahti

Lähes kuuden vuoden tiimihistoriallaan Jessica on lunastanut paikkansa tarkkana ja ehtivänä maalivahtina. Pieni paine jopa parantaa peliä, jolloin nopea reagointikyky pääsee oikeuksiinsa. Hän kantaa vastuunsa aina yhtenä tiimipelaajana ja muistuttaa, ettei kentällä pärjää, jos haluaa ottaa kaiken henkilökohtaisesti – tämä asenne näkyy iloisena auttavaisuutena ja me-henkenä.

Martina Ruutu, HR-asiantuntija ja rekrytoija
Paikka Team BrandBuddyssa: hyökkäävä keskikenttä

Tarkka ja havainnoiva Martina tunnistaa tulevaisuuden lupaukset. Moni tähtipelaaja onkin löytänyt ammatillisen pelikentän juuri Martinan avulla. Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana hän auttaa muita pääsemään kohti maalia. Voimallista etenemistä ohjaa kuitenkin aina aito sydämellisyys ja tiimin yhteiset tavoitteet.

Ninni Dahlberg, myyntipäällikkö
Paikka Team BrandBuddyssa: hyökkääjä

Uudet voitonmahdollisuudet nopeasti havaitseva Ninni on innovatiivinen ja kaupannälkäinen. Myynnistä vastaavana hänet tunnetaan nopeiden ratkaisujen tarkkana osaajana, jolta löytyy silmää myös business developmentille. Vaikka kunnianhimo ohjaakin ammatillisella kentällä, tiedetään Ninnin olevan taktiikoissaan hyvin ihmisläheinen ja lämmin.

Heini Haikala, menekinedistäjä
Paikka Team BrandBuddyssa: puolustaja

Tämä luottopelaaja tunnetaan erittäin tarkasta peli- ja mystery shopping -silmästään. Visuaalisesta taidokkuudesta on ollut apua myös asiakkaiden tuotteiden hyllyttämisessä ja esillepanossa. Nopea Heini onkin erittäin aikaansaava ja ahkera, mutta osaa aidosti nauttia työstään myös kiireen keskellä!

Mia Hudd, perustaja ja toimitusjohtaja
Paikka Team BrandBuddyssa: pelinrakentaja ja maalivahti

Paikkoihin voisi lisätä myös valmentajan, sillä Mian näkemyksestä koko Team BrandBuddy ja sen menestykseen johtanut arvopohja on luotu. Muut pelaajat kertovat Mian huolehtivan aina ensin muista, ennen kuin itsestään. Pelinrakentajan sinnikkyydellä myös haastavat tilanteet on osattu pelata parhaalla mahdollisella tavalla ja kaikki opit on käännetty voimavaroiksi. Reilujen pelisääntöjen tuomari on myös koko joukkueen sydämellinen huoltaja.

Oletko Sinä seuraava BrandBuddyn tähtipelaaja?

Kaikki voittomme ovat perustuneet saumattomaan tiimityöhön, auttavaisuuteen, aktiivisuuteen, joukkueen tsemppaamiseen ja tahtoon tehdä aina oma parhaansa. Mikäli tämä kuulostaa Sinun unelmajengiltä, tutustu heti avoimiin työpaikkoihimme!