Nina, Innocent Brand Ambassador


2017-03-17, brandbuddy


Aloitin työskentelyt innocent brand ambassadorina syksyllä 2016 ja työnkuva on alun alkaen ollut todella mielenkiintoinen ja vaihtuva. Juurikin työnkuvan laajuus, erilaiset, usein päivittyvät briefit ja tsemppaava työporukka on ollut työssä parasta. Ja tietenkin, maistuva tuotemerkki jota on kiva promota asiakkaille eli minun tapauksessani kaupan henkilökunnalle: elän kaikin puolin itsekin samojen arvojen mukaan kuin mitä innocent painottaa työntekijöissään olevan tärkeitä arvoja.

Sosiaaliselle ja ulospäinsuuntautuneelle ihmiselle työ brand ambassadorina tarjoaa hyvin jännittäviä työpäiviä joina tapahtuu paljon. Työ on jossain määrin rutiinia mutta usein päivästä päivään erilaista ja omaan aikatauluun pitkälle suunniteltavissa. Työajat ovat myöskin mukavat. Olen ollut todella tyytväinen kaiken kaikkiaan.