Julia Vrager, menekinedistäjä, Tukholma, Ruotsi


2016-05-10, brandbuddy


”Parasta Future Eyewearin myymisessä on laaja tuotevalikoima. Valikoimasta löytyy jokaiselle asiakkaalle tai asiakasryhmälle jotakin. Nautin laajan asiakaskunnan kanssa toimimisesta: saatan ensin jutella vanhemman rouvan kanssa ja seuraavaksi nuorison kanssa heille sopivista laseista. Tunnen, että työni on mielenkiintoista ja merkityksellistä.

Päätehtäväni on huolehtia tuotteiden esillepanosta myymälässä ja hoitaa mahdolliset lisätilaukset eteenpäin. Nautin työstäni, koska saan vapaasti suunnitella aikatauluni ja olen vastuussa omista tekemisistäni. Saan hyödyntää visuaalista silmääni ja mielestäni saan Future Eyewearin tuotteet erottumaan myymälöissä edukseen.

BrandBuddy perehdytti minut hyvin työhöni. He kertoivat työstä ja sen tavoitteista eli tiedän, mitä minulta odotetaan. Menekinedistäjän työ sopii kaltaiselleni vastuuntuntoiselle ihmiselle, mutta yksin ei tarvitse toimia. Olemme paljon yhteydessä BrandBuddyn kanssa ja he pitävät työntekijöistään hyvää huolta.”