Julia von Hertzen, menekinedistäjä, Suomi


2016-05-10, brandbuddy


”Opiskelen Hankenissa kauppatieteiden maisteriksi ja koulusta löysin BrandBuddyn rekrytointi-ilmoituksen. Kuukauden työskentelyn jälkeen voin sanoa viihtyväni hyvin. Käytän itse paljon aurinkolaseja ja niiden myyminen on minulle mieluisaa ja helppoa. Saan paljon tukea ja olemme tiiviisti yhteydessä niin BrandBuddyn kuin Future Eyewearin Suomen toimiston kanssa.

Myymälöissä aloitan työni etsimällä Future Eyewearin tuotteet. Valokuvaan myyntialueen ja sen jälkeen järjestelen myyntitelineet siisteiksi. Juttelen myymälähenkilökunnan kanssa ja katsomme yhdessä, onko valikoimassa tarvetta lisätilauksille.

Työ vaatii järjestelmällisyyttä, itsenäistä otetta suunnitella työpäiviä ja ajoreittejä ja omatoimisuutta selvittää asioita. Tärkeitä ominaisuuksia ovat myös avoimuus ja sosiaalisuus, sillä edustajan täytyy uskaltaa esittäytyä monta kertaa päivässä tuntemattomille ihmisille.”