BrandBuddy made the sales graphs of BaByliss rise


2016-04-15, brandbuddy


BrandBuddy organisoi kaikki Pohjoismaat kattavan BaBylissin tuotteiden esittelykiertueen ennen joulua 2015. Kampanjan tavoite oli vauhdittaa kaikkien BaByliss-tuotteiden myyntiä, mutta erityisesti myytiin nuorille naisille suunnattua letityskonetta ja hiuskiharrinta. Kampanja kesti 197 päivää, jonka aikana tuotteita esiteltiin 42 kaupungissa ja 65 liikkeessä.

Jokaisessa tapahtumassa laskettiin, miten monen asiakkaan kanssa on juteltu ja miten monta tuotetta myyty. Kampanjan aikana BrandBuddy sai useita tuhansia henkilökohtaisia asiakaskontakteja. Kattavan kiertueen ansiosta oli helppo verrata esimerkiksi sitä, miten kuluttajat eri markkina-alueilla tunnistavat BaByliss-brändin, ja millaisia kokemuksia asiakkaat brändistä kertoivat. Moni asiakas kertoi lisäävänsä tuotteen joulupukin toivelistalle esittelytuokion jälkeen.

Conversion rate 39%

Konversioluku, eli miten moni jututetuista lopulta osti tuotteen, oli huikea 39%. Kampanjan aikana myynti oli niin vauhdikasta, että BaBylissin tuotteet loppuivat jokaisesta Pohjoismaasta ennen joulua! Kaikki myytiin, mitä oli mahdollista myydä. Kun asiakkaat esittelyjen perusteella jo tiesivät tuotteiden ominaisuudet, jatkui myyntikausi hyvänä vielä tammikuussa, jolloin kauppoihin saatiin uusi erä BaBylissin tuotteita.

BrandBuddyn kampanjoissa myyntiesittelyt tehdään aina myyntikärki edellä. Tuloksellisen kampanjoinnin jälkeen BrandBuddy teki kattavan loppuraportin tarkkoine lukuineen BaBylissille. BrandBuddyn yhteistyö BaBylissin markkinoija Conair Groupin kanssa jatkuu Glitterin kampanjan parissa.

Christian Christensen, myyntijohtaja, BaByliss, Tanska

”Kampanjan tavoite oli kohdata asiakkaitamme liikkeissä ja kertoa heille BaBylissin tuotteista. Kohtaamisen yhteydessä tuotteiden ominaisuuksia esiteltiin asiakkaille tekemällä heille kampauksia BaBylissin laitteilla. Tämä tavoite saavutettiin hyvin kaikissa kampanjan kohdemaissa. BrandBuddy oli aloitteellinen ja osasi torpata mahdolliset ongelmat jo ennen niiden syntymistä. Raportointi oli selkeää ja saimme tietojen perusteella kerrottua kampanjan onnistumisesta selkeästi myös yrityksemme omistajille.

Olemme jo suositelleet BrandBuddyn palveluita kollegoillemme, jotka kaipaavat heidän tarjoamiaan palveluita. Olemme olleet tyytyväisiä BrandBuddyn tuloksiin ja odotamme innolla yhteistyömme jatkumista.”