Kalatalo succeeded perfectly in recruitment with the help of BrandBuddy


2016-02-22, brandbuddy


Keravalla toimiva Kalatalo kaipasi loppuvuodesta 2015 uutta virtaa myyntiorganisaatioonsa. Kalatalon myyntijohtaja pyysi BrandBuddya etsimään edustajan, jonka työpanoksen Kalatalo voisi BrandBuddylta vuokrata. Rekrytointiprosessi sujui ripeästi ja BrandBuddy löysi useita varteenotettavia ehdokkaita tehtävään. BrandBuddy haastatteli ehdokkaat ja valitsi neljä henkilöä, jotka kävivät esittäytymässä Kalatalossa. Valittu työntekijä työskentelee täysipäiväisesti Kalatalolle, mutta hänen palkkansa maksaa BrandBuddy.

Ari Luostarinen, myyntijohtaja, Kalatalo

”Hyvien ehdokkaiden joukosta valitsimme parhaan ja valintamme osoittautui jo ensimmäisenä päivänä oikeaksi. Näin jo haastatteluvaiheessa Veli-Matti Lehmussaaren innostuneisuudesta ja motivaatiosta, että tältä tyypiltä työt onnistuvat. Hän on ammatiltaan kokki ja tradenomi ja laajan kokemuksensa ansiosta omaksui toimintamme nopeasti. Pidin Lehmussaarelle 15 minuutin perehdytyksen, jonka jälkeen hän soitti kymmenen puhelua. Näistä seitsemän johti tapaamiseen ja näistä puolet hän sai asiakkaiksemme. Räväkän alun jälkeenkin myyntitahti on pysynyt erittäin hyvänä.

Suosittelen BrandBuddyn palveluita erittäin lämpimästi. Yhteydenpitomme on ollut tiivistä ja antoisaa. BrandBuddyn raportista näen, mihin vuokraamamme edustaja on työaikaa käyttänyt ja millaisin tuloksin. Raporteissa on mukana myös valokuvat niiden kauppojen palvelutiskeistä, joissa edustaja on käynyt. Kuva on mukava visuaalinen lisä, josta saan laajemman kuvan kentästä. Pääsen ikään kuin itse tiskin äärelle katsomaan, mitä tuotteita tiskissä on tarjolla, mitä tuotteita me voisimme tiskiin toimittaa ja mihin suuntaan tuotteitamme kehittää.

BrandBuddyn rekrytointipalvelu sopii kasvavalle tai sellaiselle yritykselle, joka on jollain tavalla jumiutunut kaavoihin, ja haluaa vauhtia omaan toimintaansa. Henkilöstövuokraus on helppoa, kun ihminen, tietokone ja puhelin tulevat valmiina pakettina, josta Kalatalo selviää yhdellä kuukausimaksulla. Maksulla, jonka ainakin meidän tapauksessamme työntekijä on tuloksillaan todellakin maksanut takaisin.”