Vieraskynä – Agenssi


2016-10-12, brandbuddy


Hyvä myyntijohtaja. Onneksi olkoon! Olet juuri siirtynyt uudelle aikakaudelle tuotteenne myymälämarkkinoinnissa BrandBuddy Groupin asiantuntemuksen ja työkalujen avulla. Tämä yksittäinen rohkea liike jo sinänsä on omiaan kääntämään peliä eduksenne. Mutta on vielä muutama seikka, jotka taklaamalla maksimoit tulosvoiton. Anna kun kerron lisää.

Siirtyminen uuteen toimintatapaan on muutos – työn arkitason toiminnan muutos. Kaikille osapuolille eli sinulle, myyntiedustajillesi sekä heidän yhteyshenkilöilleen. Sinulla on jo käsissäsi ensiluokkaiset työkalut. Silti, muutos edellyttää johtamista sekä uudenlaisen toiminnan harjoittelua – teiltä kaikilta.

Tässä BrandBuddy Groupin ja Agenssin yhteistyö konkretisoituu. Olemme kumppanisi, kun haluat kirkastaa:

  • Mitä tämä uudenlainen toimintamalli edellyttää sinulta johtamisen käytäntöinä?
  • Miten varmistat, että myyntiedustajasi ymmärtävät uudenlaiset toimintamallit?
  • Miten takaat, että tiimisi miettii konkreettisesti millaista uudenlaista toimintaa työkalujen käyttöönotto heiltä vaatii?

Olemme muutosten läpiviennin sekä uudenlaisen, sitoutumista edistävän osallistavan muutostyön ammattilaisia. Varmistamme kanssasi, että tavoitteet muuttuvat toiminnaksi ja tiimilläsi on onnistumisen edellytykset uudenlaisessa toimintakulttuurissa, uusien työkalujen kanssa. Valmennamme prosessinomaisesti – alussa asetamme tavoitteet uudelle toiminnalle ja sovimme uusista käytännöistä, matkalla tarkastelemme onnistumisia ja haasteita sekä kehitämme toimintatapoja, lopussa reflektoimme muutosmatkan sekä asetamme seuraavat kehittymisen askelmerkit.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.agenssi.fi ja ota yhteyttä – kerromme mielellämme miten BrandBuddy Groupin ja Agenssin osaaminen mahdollistaa menestyksesi!